Palveluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseksi

huco-human core oy

Kaiken kiireen, paineiden ja vaatimusten keskellä olemme menettäneet kosketuksen omaan luontaiseen tapaamme toimia – tapaan, joka tuntuu hyvältä ja joka pitää motivaatiotamme vahvana.

Meillä ei ole pakottavaa tarvetta tutustua itselle luontaiseen tapaan, koska media tarjoaa muiden onnistumistarinoita malliksi ja menetelmiä enemmän kuin ehdimme niihin tutustua. Helppoa on ottaa tarjonnan tulvasta joku, joka tuntuu mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta – kunnes 3 kuukauden päästä toteamme olevamme lähtöpisteessä. Mitäs jos ottaisit selvää, mikä on sinun luontainen tapasi ja valitset toimintamallin sen avulla?

huco – human core oy tarjoaa työkaluja, joiden avulla opit johtamaan hyvinvointiasi. huco palvelujen ytimessä ovat profiilityökalut, joiden avulla henkilö oppii itsestään kaikilla hyvinvoinnin osa-alueilla: fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin osa-alueilla.

,

Fyysinen hyvinvointi

huco sport ja syö oikein profiilit. huco sport profiili auttaa tunnistamaan itselle luontaisen tavan harrastaa terveysliikuntaa. Syö oikein profiili auttaa tunnistamaan nykyhetken ruokailutottumukset, jotta tietää mitä ja miten tarvittaessa muuttaa.

Psyykkinen hyvinvointi

Resilience Alliance:n Henkilökohtainen Resilienssiprofiili, joka auttaa tunnistamaan muutospaineessa aktivoituvan toimintamallimme. Lisäksi tarjoamme TAZ!® -profiilia, joka kuvaa luontaista toiminta- ja ajattelumalliamme.

Sosiaalinen hyvinvointi

Resilience Alliancen Tiimisynergia ja Tiimiresilienssiprofiilit, joiden avulla tiimit tunnistavat heikkoutensa ja vahvuutensa. Lisäksi tarjoamme TAZ!® - tiimiprofiilin, joka on kevyempi työkalu tiimin toimintatapojen analysoimisen tueksi.

human core

Haluatko tietää lisää palveluistamme?

Kerromme sinulle tarkemmin, kuinka voimme auttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamisessa.